Trainingen

Content Marketing in 1 dag
Jouw contentstrategie verbeteren en je eigen contentplan opstellen. Tijdens deze dag worden alle relevante onderwerpen over content marketing besproken.
Succesvol (web)teksten schrijven
Goede teksten schrijven is belangrijk voor het contact met de klant en je conversie. Tijdens deze training leer je om jouw teksten te verbeteren en meer aansprekend te maken voor de lezer. Geldt voor online en offline teksten.
Video effectief inzetten in 1 Dag
Het produceren van een goede vlog of video leer je tijdens deze dag. Vanaf het ontwikkelen van een verhaal en script tot en met het bewerken en editen van de video of vlog. Je gaat in elk geval met je eigen productie naar huis.
Social Selling voor eventmarketeers
Gebruik je sociale media zodat deze media je echt ondersteunen en helpen bij het succesvol marketen van je evenement.
Jouw Marketingplan in 1 dag
Het marketingplan voor je evenement ontwikkelen in een dag. Tijdens deze dag bespreken we aanpak en structuur en leg je de basis voor je eigen plan. Bij deze training krijg je ook twee uur training op jouw werkplek.
Storytelling via sociale media
Een verhaallijn en een script ontwikkelen en dat vertalen naar de verschillende boodschappen en content die je gaat gebruiken in de verschillende media.
Community Marketing
Een evenement is een community offline. Het netwerken wordt als belangrijke reden aangegeven om naar een evenement te gaan. Met een community kun je die doelen beter realiseren en ook de periode verlengen.
Online Personalisatie in 1 Dag
Gepersonaliseerde content en persoonlijk contact zorgen voor een betere conversie op online media en zeker ook offline media.
Neuromarketing en Persuasion Marketing
Mensen klikken, zappen, browsen en grazen steeds vaker. Dat zorgt ervoor dat je sneller de aandacht van die bezoeker moet trekken. Daarvoor heb je technieken vanuit de neuromarketing en persuasion. Aan het eind van de dag heb je je eigen aanpak al bijgesteld.
Content Marketing Strategie
Deze training van drie dagen gaat door alle aspecten heen van de content. Van het ontwikkelen van een strategie tot en met het ontwikkelen van een contentplan en planning.

Opleidingen

Eventmarketeer (post HBO niveau)
Deze opleiding geeft je de handvatten om je evenement nog beter te laten aansluiten bij de behoeften van klanten en bezoekers. Na afronding van de opleiding heb je je eigen plan ontwikkeld en doe je examen bij het Instituut voor Eventmarketing & Strategie.
Event Cross Media & Content Marketing (post HBO niveau)
In deze opleiding wordt jouw event cross media plan ontwikkeld. Vanuit de onderwerpen als persona, journey, soorten media, ontwikkelen verhaallijn en het meetbaar maken van je strategie, zorgen we dat je event cross media marketing strategie wordt ontwikkeld. Omdat content een steeds meer relevante en belangrijke rol speelt wordt hier vanuit strategie tot en met planning ook over gesproken. de opleiding rond je af bij Instituut voor Eventmarketing & Strategie met je eigen plan.
Eventstrateeg (postdoc niveau)
Het ontwikkelen van concepten, meer laten integreren van evenementen als onderdeel van de marketingstrategie bij het realiseren van marketingdoelstelling en de laatste trends en ontwikkelingen staan centraal in deze postdoc. Je bent in staat om je eigen mensen, opdrachtgevers en andere stakeholders te overtuigen van de strategie rondom een evenement. Het examen wordt afgenomen door het Instituut voor Eventmarketing & Strategie op basis van je eigen plan.