Frequently Asked Questions

We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we hieronder beantwoord. Mocht je toch meer informatie willen, neem dan contact op met Cynthia de Waay.

  • cynthiadewaay@eventbusinessacademy.nl
  • 06 10 303 363
Kan ik starten met een training of opleiding?
De trainingen hebben we zo samengesteld dat je mee kunt doen met enige ervaring in de branche tot veel ervaring in de branche. Omdat we in de trainingen een specifiek onderwerp bespreken wordt de exacte inhoud afgestemd op de wensen van de deelnemers. Daarvoor werken we ook met een intake. De post HBO opleidingen en de post doc opleiding hebben wel een toelatingseis. Deze staat aangegeven bij de specifieke opleiding. Enige werkervaring op HBO niveau is het minimu.
Wanneer beginnen de trainingen en opleidingen?
De trainingen en opleidingen worden door het jaar gepland. De trainingen starten vier tot zes keer per jaar. De post HBO en post doc opleidingen starten twee keer per jaar, één in het voorjaar en één in het najaar. In beide gevallen rond je de opleiding binnen ongeveer vier maanden af.
Waar worden de trainingen en opleidingen gegeven?
We hebben voor zowel de trainingen alsook de opleidingen gekozen voor locaties die enigszins centraal gelegen zijn.
Wat houdt de erkenning door het Instituut voor Event Marketing & Strategie in?
Het Instituut voor Event Marketing & Strategie werkt aan een regulering van opleidingen en trainingen binnen de branche. Met de erkenning door het Instituut ben je verzekerd van een goed niveau en kwaliteit. Daarnaast sluiten de trainingen en opleidingen aan bij het gewenste niveau.