Docenten Event Business Academy

Graag stellen we onze ervaren docenten aan je voor

We werken samen met deskundigen en ervaren mensen uit het vakgebied. Ieder is specialist op dat onderwerp waar we de docent voor vragen.

We zijn op dit moment in gesprek met de meeste docenten. Op dinsdag 07 februari is er een meeting, is de periode erna laten we je kennis maken met de docenten.

Pieter Bas Boertje

Pieter Bas Boertje

Owner D&B Eventmarketing
Pieter Bas Boertje (1964) studeerde na het VWO, Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode. Na zijn diensttijd ging hij aan de slag bij Janine Dechesne waar hij in 1989 partner werd in Deschesne & Boertje, later D&B Eventmarketing. Nu, inmiddels 30 jaar later, is Pieter Bas na mede-eigenaar volledig eigenaar geworden. Pieter Bas is met name geïnteresseerd in de strategische kant van het evenementenvak.
Juup de Kanter

Juup de Kanter

Trainer Lateraal denken
Met haar energie en enthousiasme helpt Juup Laarman - de Kanter organisaties bij het realiseren van impactvolle ontmoetingen en het behalen van hun doelstellingen door het inzetten van creativiteit. Juup is al meer dan twaalf jaar één van de weinige gecertificeerde trainers lateraal denken. Daarnaast is zij zeer ervaren in het begeleiden van denksessies, verzorgen van trainingen en Meeting Design.
Ment Kuiper

Ment Kuiper

Programma Manager / De Marketing Coach
Ment is bedrijfskundige en marketeer. Vanuit zijn nieuwsgierighied voor het vak kijkt hij voortdurend naar vernieuwing of verbetering, nieuwe concepten en andere invulling van de strategie. Als kerndocent van NextAcademy en Beeckestijn Business School is hij ervaren in het begeleiden van deelnemers. Vanuit De Marketing Coach heeft hij verschillende opdrachtgevers en een boek geschreven "Marketingplan op 1 A4".
Anne Marie Hazenberg

Anne Marie Hazenberg

CEO NewMediaBrains
Anne Marie Hazenberg geeft de workshop, bereid e.e.a. voor en levert de nazorg. Zij heeft een fotografie trackrecord sinds 1986, een ICT trackrecord sinds 1995 en een TV (Hilversum) en Social Media trackrecord sinds 2006. Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst en de combinatie van ingrediënten voor smartphone video die nodig zijn voor de cursist efficiënt kan filteren en vaardigheden kan overdragen. Zo haalt de cursist in 1 dag het maximale uit de workshop en uit zichzelf! Social Photo en Social Video - Do It YourSelf. Lekker praktisch!
Annelies Krol

Annelies Krol

Communicatie & Relatiemarketing adviseur Achmea Corporate Relations
Annelies Krol startte haar loopbaan na de Middelbare Hotelschool Amsterdam, als directieassistente bij Hotel Spaander. Na diverse management en sales functies in de hotellerie begon zij in 1998 bij Achmea en in 2000 als eventmanager bij Achmea Corporate Relations. Binnen Achmea heeft zij projecten geleid als de Olympische Spelen en het ABN AMRO World Tennis Tournament. Sinds een jaar is zij projectleider van De Kamer met als doel om bestuurders van grootzakelijke organisaties met elkaar te verbinden op maatschappelijke thema’s.
Antal de Waij

Antal de Waij

CEO Engagement Media
Antal is na zijn studie altijd actief geweest in de marketingfuncties. Sinds een aantal jaar heeft hij zijn eigenbedrijf Engagement Media en ondersteunt marketing en communicatie in het opstellen en uitvoeren van een digitale of contentstrategie. Antal is ook de auteur van het boek Content! De zuurstof voor je klanten.
Eventmarketing & Strategie
Al je vragen en je onderwerpen die relevant zijn in onze branche komen in onze Event Business Academy aan de orde.
Creativiteit en out-of-the-box
Inspiratie, creatie, anders denken en doen. Het gaat er niet om dat alles helemaal anders moet. Het er over nadenken geeft je vaak wel nieuwe inzichten.
Trainingen
Je hebt een praktische vraag over onderwerpen als content, persuasion, plan maken, community of social media. De trainingen die we aanbieden helpen je aan praktische handvatten en inzichten. Je gaat altijd met je eigen eerste aanpak naar je werk. De trainingen worden erkend door het Insituut Event Marketing & Strategie en je krijgt PE-punten.
Opleidingen
Je wilt een gecertificeerde opleiding volgen om enerzijds je eigen kennis te vergroten maar ook om binnen de eventbranche te laten zien over welke kennis en ervaring je beschikt. Onze post doc en post HBO opleidingen zijn erkend door Instituut voor Event Marketing & Strategie.